webdesign-regioict

Professionele WordPress website

WordPress website voor ZZP en MKB Nederland

WordPress website laten maken? Dan ben je bij Regio ICT aan het juiste adres. Wij bouwen WordPress websites en webshops in alle vormen en stijlen. In combinatie met een pakkende uitstraling weten wij het verschil te maken in jouw regio. Wij bouwen WordPress websites die naast betaalbaar zijn ook uitspringen in jouw branche. Wij vertalen jouw wensen in combinatie met onze expertise om in een gebruiksvriendelijke WordPress website.

wordpress-website

Je WordPress website is:

Website laten maken in WordPress

De prijs van jouw website bepalen is geen gemakkelijke. Het antwoord wordt onder andere bepaald door jouw persoonlijke of zakelijke wensen. Hoeveel pagina’s heb je nodig? Hoe professioneel wil je het laten maken en wie gaat het bouwen? We gaan je in dit artikel de verschillende bouwprofielen beschrijven zodat je zelf kan bepalen wat een WordPress website voor jou gaat kosten.

Mobiel vriendelijke (Mobile Friendly) website bouwen

Jouw nieuwe WordPress website moet voldoen aan alle standaarden van jouw klanten en die van de zoekmachines. Wanneer Regio ICT jouw WordPress gaat bouwen zorgen wij ervoor dat de website zichzelf automatisch aanpast naar tablet en mobiel. Want met een responsive webdesign kom je hoger in Google!

Recent gebouwde WordPress sites: