Webshop laten maken

De WordPress webshop: WooCommerce

WooCommerce webshop laten maken

Regio ICT is gespecialiseerd in WooCommerce. Het WordPress-winkelsysteem is eenvoudig, maar niet zomaar gemaakt. Vanwege de beheersbaarheid verleidt WooCommerce u om het te onderschatten.
Als WooCommerce bureau richten wij ons exclusief op WordPress en hebben ons door de jaren en projecten ontwikkeld tot ware WordPress specialisten.

Waarom Webshop website laten maken?

Bij Regio ICT begrijpen we webshop ontwikkeling. Als uw WooCommerce-winkel actief is, kunt u leren hoe u deze zelf kunt runnen en beheren met onze WooCommerce-trainingen. Indien gewenst nemen wij graag de hosting, het technisch onderhoud en/of de zoekmachine optimalisatie voor onze rekening. Om een ​​WooCommerce-shop tot een groot succes te maken, hebben we ons hoofd laten roken en alle belangrijke aspecten hieronder voor je op een rijtje gezet.

Onze WordPress diensten

Inhoud

Eerst moet je duidelijk maken wat je in jouw winkel wilt verkopen en welke doelgroep je in ouw online winkel zou moeten kopen. Kortom: wie moet worden aangesproken en hoe? Wat wordt er gecommuniceerd – en in welke vorm? Wat is de beste manier om de winkel in te richten en te structureren? Hoe toegankelijker de winkel, hoe hoger de omzet.

Functie

De functies van de WooCommerce-winkel zijn gebaseerd op de vereisten die eraan worden gesteld: we ontwerpen en implementeren zowel eenvoudige winkels als complexe.

Design

Een passende inrichting is ook belangrijk voor de efficiëntie van de winkel. De perfecte winkelinrichting moet modern, duidelijk, individueel en natuurlijk responsive zijn.

Veilig

Er is ook geen 100% beveiliging voor online winkels. Aangezien WordPress echter 24 uur per dag wordt geoptimaliseerd, kunnen we je geruststellen: regelmatige updates en een lage dichtheid van plug-ins zorgen voor een zeer hoog beveiligingsniveau. We laten je zien hoe je het zelf kunt doen – en als je geen zin hebt in reguliere zorg, dan regelen we dat graag voor je.

Juridish

Van het gebruik van afbeeldingen tot een volledige gegevensbeschermingsverklaring tot de opdruk van de winkel, er zijn enkele juridische kwesties die in acht moeten worden genomen bij het exploiteren van een webshop. Indien gewenst regelen wij de juridische zaken en/of informeren wij je over alle nieuwe ontwikkelingen.

Marketing

Om ervoor te zorgen dat een WooCommerce-winkel door zoekmachines wordt gevonden en een hoge Google-ranking krijgt, is zoekmachineoptimalisatie (SEO) door middel van zogenaamde content essentieel. Bovendien ondersteunen effectieve marketingstrategieën, bijvoorbeeld via sociale media, de efficiëntie van een winkel. Voor dit alles hebben we specialisten in de machinekamer van het WordPress bureau die hun vak verstaan.

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het laten maken van jouw nieuwe website? Regio ICT is dé specialist op het gebied van webdesign en kan je helpen om een prachtige, functionele en gebruiksvriendelijke website te realiseren.

Wij begrijpen dat het laten maken van een website een investering is en dat je wilt weten waar je aan toe bent. Daarom bieden wij je graag de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. In deze offerte vindt je een overzicht van de kosten en werkzaamheden die nodig zijn om uw website te realiseren.

Bij Regio ICT werken wij met een team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars die jouw wensen en ideeën om kunnen zetten in een professionele website. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen te bespreken en je van advies te voorzien.

Wilt u weten wat Regio ICT voor u kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden! Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en een passende offerte op te stellen.

regioict
“We zijn erg blij met de nieuwe website voor onze kleine vakvereniging. Regio ICT bedankt!”
Jonathan
regioict
“Regio ICT heeft mijn website gemaakt waar ik erg blij mee ben. Denkt mee en vult aan. Fijne samenwerking!”
Moniek