Website laten maken

De juiste WordPress specialisten
voor jouw website

WordPress website laten maken

Bijna 20 jaar geleden verscheen WordPress als een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) aan de programmeerhorizon, dat sindsdien continu is doorontwikkeld als een open source-project. WordPress is geweldig – en met Regio ICT aan boord wordt het nog beter! Als WordPress bureau hebben wij de ervaring en know how om je veilig door het project “website laten maken” te loodsen. Bij ons bespaar je tijd en geld – en als jouw website eenmaal actief is, trainen we je desgewenst graag in WordPress. Je kunt dan geheel zelfstandig met jouw WordPress website over het internet navigeren.

Waarom WordPress website laten maken?

Regio ICT is een onlinebureau gespecialiseerd in WordPress. Omdat WordPress eenvoudig is, maar niet zomaar terloops gedaan. Dit is waarschijnlijk de reden waarom we steeds vragen krijgen of we mislukte WordPress-projecten kunnen redden. “Mijn programmeur neemt niet meer op” of “De ontwerper neemt de telefoon niet meer op” horen we als WordPress bureau nogal eens. Vanwege de beheersbaarheid verleidt WordPress velen om het te onderschatten. Daarom richten wij ons uitsluitend op WordPress en hebben wij ons door de jaren en projecten ontwikkeld tot echte WordPress specialisten.

Onze WordPress diensten

Inhoud

Allereerst moet duidelijk zijn welke inhoud nodig is voor de website. Dat wil zeggen: Wie (doelgroep) moet worden aangesproken en hoe? Wat wordt er gecommuniceerd – en in welke vorm? Hoe is de website het best gestructureerd en georganiseerd? Hoe begrijpelijker en zinvoller de inhoud van de website, hoe beter de prestaties.

Functie

De functies van de website zijn gebaseerd op de eisen die eraan worden gesteld: we ontwerpen en realiseren zowel eenvoudige websites als websites met winkels, sliders, blogs, vlogs, contactformulieren, project- en referentiepresentaties en nog veel meer dat een goede online aanwezigheid ertoe doet.

Design

Het juiste design is net zo belangrijk voor de efficiëntie van de website. Optische verwerking en presentatie zijn het eerste wat in het oog springt (dit zit in de aard der dingen, maar wordt nog vaak over het hoofd gezien). Het perfecte website-ontwerp moet modern, duidelijk, individueel en natuurlijk responsive zijn.

Veilig

Het is wat het is: geen enkele website is 100% veilig. Aangezien WordPress echter 24 uur per dag wordt geoptimaliseerd, kunnen we je geruststellen: regelmatige updates en een lage dichtheid van plug-ins zorgen voor een zeer hoog beveiligingsniveau. We laten je zien hoe je het zelf kunt doen – en als je geen zin hebt in reguliere zorg, dan regelen we dat graag voor je.

Juridish

Van het gebruik van afbeeldingen tot een volledige gegevensbeschermingsverklaring tot de afdruk van de website, er zijn enkele juridische kwesties die in acht moeten worden genomen bij het maken en gebruiken van een WordPress website. 

Marketing

Zodat de website gevonden kan worden door de zoekmachines van deze wereld en een hoge Google ranking heeft, is zoekmachine optimalisatie (SEO) door middel van zogenaamde content essentieel. Daarnaast ondersteunen effectieve marketingstrategieën de efficiëntie van een website, bijvoorbeeld via sociale media of affiliate links. Voor dit alles hebben wij specialisten in de machinekamer van ons WordPress bureau die hun vak verstaan.

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het laten maken van jouw nieuwe website? Regio ICT is dé specialist op het gebied van webdesign en kan je helpen om een prachtige, functionele en gebruiksvriendelijke website te realiseren.

Wij begrijpen dat het laten maken van een website een investering is en dat je wilt weten waar je aan toe bent. Daarom bieden wij je graag de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. In deze offerte vindt je een overzicht van de kosten en werkzaamheden die nodig zijn om uw website te realiseren.

Bij Regio ICT werken wij met een team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars die jouw wensen en ideeën om kunnen zetten in een professionele website. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen te bespreken en je van advies te voorzien.

Wilt u weten wat Regio ICT voor u kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden! Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en een passende offerte op te stellen.

regioict
“We zijn erg blij met de nieuwe website voor onze kleine vakvereniging. Regio ICT bedankt!”
JONATHAN
regioict

“Regio ICT heeft mijn website gemaakt waar ik erg blij mee ben. Denkt mee en vult aan. Fijne samenwerking!”

Moniek